top of page
work 3.jpg
work 3.jpg

MAN TO BE

Jouw mannenkracht wordt voelbaar.

Data: 10, 11 en 12 oktober 2024
Alle dagen van 10.00 - 17.30 uur
Locatie: De Dorpshoeve, Maartensdijk (Utr)

De directe ervaring van Mannenkracht.
 
Je leert hoe je om kunt gaan met oude belemmerende patronen en nieuwe wegen in kunt slaan. Je wordt je bewust waar jij jouw aandacht op moet richten om het roer van je eigen leven in handen te nemen. Tijd om te staan in je leiderschap .

De ontwikkeling van jongen naar man kent vele wegen. Waar heb je last van, waar loop je tegen aan in je leven? Deze workshop is ontstaan uit mijn eigen ontwikkeling in man-zijn. Het is bedoeld om jou sneller toegang te verschaffen tot een effectievere aanpak. Ik bied je een veilige omgeving om je jezelf te doorgronden in een groep mannen. Het bijzondere daarvan is dat er veel herkenning is. Kracht én kwetsbaarheid gaan hand in hand met een dosis humor. De werkwijze is een unieke combinatie van opdrachten, uitwisselingen en een persoonlijke aanpak.

Je krijgt zicht op hoe jouw aangepast gedrag het ‘hier en nu’ bepaalt. Je wordt je bewust van het effect op jezelf en de ander. Deze geautomatiseerde reacties dienden ooit als bescherming tegen afwijzing. Nu kunnen ze je belemmeren in het volgen van je e
igen behoeften en gevoel. Wanneer dat gebeurt, verlies je het contact met je hart. Je gaat zien hoe je in een vicieuze cirkel terecht komt en hoe je deze kunt doorbreken. Je leert tijdig voorkomen dat het energie kost en je uitput. Een onmisbare tool voor de rest van je leven met je hart als kompas.


Bekijk de reacties op 75x 'Man to be' cq 'Mannenkracht' 
 

bottom of page