top of page

REVIEWS &

TESTIMONIALS

Liefdevol en krachtig weet Peter in elk moment tot de kern door te dringen. Bij Peter krijg je niet de ruimte om laf te ontsnappen aan wat jou hier te doen staat. Wel mag je met respect voor je eigen grenzen ontdekken en leren hoe jij kunt leven vanuit je hartsverlangen. 
 

Peter ervaar ik als een zeer ervaren trainer en coach. Wat ik bijzonder effectief aan zijn werkwijze vind is dat hij in staat is om elk, soms ogenschijnlijk klein, voorval in het huidige moment weet om te toveren tot een leerzame spiegel. Het gemak waarmee hij een systemische opstelling neerzet. De welkome uitnodiging die hij aan je doet om een masker af te zetten. De veiligheid die hij je biedt zodat je in alle kwetsbaarheid nieuwe inzichten mag opdoen om deze vervolgens blijvend te verankeren, ja, dat is echt geweldig.

 

Peter, ik ben dankbaar voor al je lessen. 
Bearhug, Dirk Jan 

Dirk Jan Kroon (Direkteur Corporael, BIM, Lean and Commitment)

Het afgelopen jaar mocht ik mij gelukkig prijzen voor het volgen van twee mooie trainingen van Peter. Deze hebben mij persoonlijke inzichten gegeven over mijn plek in mijn eigen systeem en waar ik vandaan kom. Over afwezige vaders, verloren zonen en het dansen in moeders spiegel. Met Peter als begeleider die een mannengroep mee neemt in hun eigen queeste van het leven en hen paden laat betreden die soms lastig zijn te lopen maar o zo belangrijk zijn deze te verkennen. Met een warm hart, volle betrokkenheid en zorg voor veiligheid. De start voor iedere man naar heelheid en zachtheid vooral voor zichzelf 🙏🏻

Jeffrey Kriele (organisatiecoach)

Peter heeft ons in een driedaagse retraite begeleid. Een groep vrienden met een eindverantwoordelijke positie in het bedrijfsleven die elkaar al lang en goed kent.

Als setting kozen we voor de Negev woestijn in Israël, een prachtige, verstilde, spirituele plek. Peter heeft ons in alle openheid met zeer gerichte “interventies” op individuele basis dieper tot onszelf en elkaar gebracht. Hij leerde ons oude beschermingsmechanismes te herkennen en daaraan voorbij te komen. Het bracht ons in de grotere ruimte van onze eigen “essentie”. Zijn ervaringsgerichte oefeningen kwamen dicht op de huid en waren van grote waarde. De ontdekkingstocht naar binnen werd geactiveerd en wij konden daardoor opgedane inzichten écht voelen en verinnerlijken. 

 

Peter heeft onze groep van mannen geholpen de weg te vinden naar meer echte stevigheid via zelfinzicht.

Pim van der Ven - (Directeur Architectenbureau Juli)

De begeleiding van Peter was en is voor mij als een reis naar de kern van mijn bestaan. Dat wat me daarbij in de weg stond is transparant geworden, zodat de essentie van wie ik ben nu helder is. Vanuit de empathie en de verbinding die Peter met mij aanging kon ik groeien tot een autonomie die daarvoor onbereikbaar leek. Ik ervaar daardoor zoveel meer ruimte en evenwicht in mijn leven en in mijn werken. Zo zijn reis en doel steeds meer gaan samenvallen.

Hein Nieuwhof - (teammanager Gemeente Amsterdam)

Ik denk nog vaak terug (en vertel nog vaak over) de mannenworkshop (Ik maak regelmatig reclame ) Wat een prachtige ervaring was dat. Heel dankbaar dat ik hier deelgenoot van heb mogen zijn. Je verzet prachtig werk! Het is soms confronterend, en/ of raak ik teleurgesteld in mezelf als ik oude aangeleerde patronen volg. Ik voel de trots dat ik dat nu beter kan handelen en er meer open in kan zijn.

Jan Jaap Burggraaf - (manager finance and control)

Ik heb met bijzonder veel respect voor je erg fijne aanpak deelgenomen aan de mannenworkshop. Een mooie herinnering.

Stan Baggen - (bedrijfscoach)

Ik heb mooie herinneringen aan de mannenworkshop m.n. aan de manier waarop je met de mannen wist om te gaan, zeer senior invoelend.

Mauk Webers  - (CFO)

Ik herinner me jou als een prachtig en gevoelig mens met een schat aan ervaring en deskundigheid in het begeleidingswerk.

Chris Herwig - (sales network manager)

bottom of page