top of page

BIRDMAN

Plek innemen als leider

Locatie: De Schaapskooi in Soest
Data 2024: 20 en 21 september

Plek innemen als leider gaat over wie je bent als leider, bewust zijn van je intenties, gevoelens en gedachten, in contact met je omgeving. 

Leidinggeven gaat over écht contact met jezelf en de ander, terwijl je handelt en reageert.

 

Het is fascinerend hoe snel we weg zijn bij onszelf, gedreven door onbewuste patronen. Er gebeurt veel meer in onze communicatie dan via woorden en lichaamstaal. Onze uitstraling en energie bepalen het effect op de ander.  

 

Hoe groter het verschil tussen wie je bent en wat je doet, hoe meer spanning en weerstand jij en de ander ervaren. Roofvogels, die op de tweede dag op het programma staan, zijn meester in het jou laten ervaren van dat verschil.

 

Deze tweedaagse workshop gaat niet over vaardigheden en kennis, maar vooral over jouw identiteit en een dieper weten. We werken met het richten aandacht en aan het versterken van je identiteit en zelfvertrouwen. Plek en ruimte innemen wordt een sterk anker in jouw mannenkracht.

Reactie van Bart Visser (NLP trainer):

Al lange tijd wilde ik een workshop doen gericht op mannen en mannelijke energie. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het zover. Ik deed mee aan de Birdman workshop van Peter Asscheman. Diepgang, lichtheid en met mannenkracht! Geen getrut maar wel stuk voor stuk mannen die bereid zijn om aan te gaan waar het werkelijk over gaat.

Op de tweede dag was het werken met roofvogels onderdeel van het programma. Wat een gave ervaring.. de roofvogels gaan voorbij aan alle verhalen en bullshit die je jezelf vertelt. Je krijgt je eigen energie en patronen onomwonden gespiegeld en daarmee kun je lekker snel verandering aanbrengen!

Als trainer/coach, vader, partner en als man ben ik als een rijker persoon teruggekomen dan ik er heenging. Meer in contact en van daaruit de wereld in!
bottom of page