De sleutel tot inspirerend leiderschap

Deze tweedaagse workshop gaat niet over vaardigheden en kennis, maar vooral over jouw identiteit en een dieper weten. Plek en ruimte innemen wordt een sterk anker in jouw mannenkracht.


Hoe vaak ben jij bij je ZELF?


Wat maakt nou dat je dat bent of niet? Die vraag is van oorsprong de leidraad in mijn persoonlijke ontdekkingstocht en vooral als professional in het trainen en coachen van mensen. Ik bestudeerde en leerde dit in verschillende stromingen, die verwijzen naar

het - zelf - de vanuit steeds een ander perspectief.


Systemisch werk verwijst naar ‘op je plek zijn’. De haptonomie noemt het presentie, de NLP alignment en de Transaktionele Analyse duidt het als Physis. Eckhart Tolle spreekt over ‘The present moment’ of wel het hier & nu.


Ik vat het samen als wakker zijn, gewaar van datgene wat je weghoudt om jezelf te zijn. Of dat je dat nu bindingen, verstrikkingen of aanpassing noemt, ze hebben een functie gehad en hebben je gebracht waar je nu bent. Zonder oordeel sluit je alles van jezelf in. We zijn in staat om contact te maken met ons ‘zelf’, voorbij aangeleerde patronen.


Als we dat kunnen ervaren dan zijn we in onze natuurlijke staat en aangesloten op het ‘bronveld’, alles ‘is’ en gaat van zelf als een ‘flow’. Dan hoeft niemand te vertellen wat je moet doen, dat weet je zelf. Het versterkt jouw identiteit en zelfvertrouwen.


In werken met roofvogels kwam voor mij veel bij elkaar. Ze geven je met hun lichaamstaal haarfijn feedback of je bij jezelf bent, je eigen ruimte bewoont en plek inneemt. Hoe groter het verschil tussen wie je bent en wat je doet, hoe meer spanning en weerstand er ontstaat tussen jou en de ander. De vogels zijn meester in het jou laten ervaren van dat verschil. Ze spiegelen de staat waarin je bent. Daardoor leer je afstemmen op je natuurlijke staat en waar dat gevoel van ‘zelf’ zit in lijf.


Je kunt bewust sturen in een ontmoeting, afgestemd op je natuurlijke staat. Je geeft daarmee de ander onbewust een krachtige en een ontspannen uitnodiging ook zichzelf te zijn. De sleutel voor inspirerend leiderschap.In samenwerking met Rebird

Data: 16 en 17 september 2021

Locatie: de Schaapskooi in Soest

Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur

€ 850 inclusief BTW, koffie, thee en lunch
139 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Wil je graag op de hoogte blijven?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, en ontvang onze blog updates.

Hartelijk dank voor je aanmelding!