top of page

Jaartraining voor mannen


Man in balans aanwezig in bewustzijn

Een krachtige en uitgebalanceerde ‘intensive’ in verbinding met jouw essentie!


Programma

Dit bijzondere programma is gebaseerd op het contact met de natuur, het ritme van de seizoenen en de elementen. Geleid vanuit oeroude tradities, ceremonies en rituelen.


Deze training is méér dan een masterclass in leiderschap en reikt verder dan kennis en vaardigheden. Wij maken gebruik van verschillende werkvormen zoals adem-, trance- en lichaamswerk. De klank van de sjamanendrum neemt je mee op reis. Een avontuur naar de bron in jou, met je hart en intuïtie als kompas.


Verdieping

Het pure, vrije en zuivere in jou is er nog. Het ligt verscholen onder beschermingsmechanismen en conditioneringen. Het is van belang om vooral het goede te behouden en daarnaast te leren wat jouw ‘zelf’ dient en richting geeft.


Je ontdekt in deze training het meest oorspronkelijke in jezelf. Je gaat staan voor waar jij in gelooft, neemt ruimte en plek in de rollen die je hebt. Als man, zoon, vader, partner, vriend, maar ook als leider en collega voer jij de regie over jouw besluiten.


De reis naar binnen en de ontmoeting met andere mannen is de rode draad in deze jaartraining. Hoe gebruik je de verbinding met jezelf als brug naar de ander. Hoe maak je die verbinding? Wat schuift daartussen, wat je zo goed kent en zich steeds maar herhaalt? Hoe doorbreek je dat?


Dit jaartraject biedt jou de gelegenheid om helder te krijgen wat er in de ‘onbewuste’ laag speelt. Het nodigt jou uit nieuwe wegen te bewandelen vanuit andere perspectieven. Jij brengt balans in jouw leven, door werkelijk jezelf te zijn onder wisselende omstandigheden. Door twee ervaren gidsen in het mannenwerk word je uitgedaagd en gesteund in je kracht en kwetsbaarheid.


Download hieronder de flyer met data, locaties en prijs

Leaflet_Man in Balans Jaartraining
.pdf
Download PDF • 2.93MB
242 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

BIRDMAN

Comments


Wil je graag op de hoogte blijven?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, en ontvang onze blog updates.

Hartelijk dank voor je aanmelding!

bottom of page