top of page

Mooie vogels die mannen!Ik vroeg de mannen na afloop van de workshop 'BIRDMAN' een oneliner te geven. Met de bedoeling om andere mannen te inspireren om deze workshop ook te komen doen.


Ik wilde daarmee een post op Linked-in doen, maar de oneliners werden multiliners. Te lang voor een post, maar te mooi om ze in te korten. Stuk voor stuk pareltjes. In het kader van privacy zijn de achternamen weggelaten.


Peter

De Workshop Birdman geeft het meest directe antwoord op jouw grote mysterie.


Rob

Birdman geeft inzicht in- en vergroot het bewustzijn van je zijn en innerlijke gevoel. Waardoor je beter in staat bent om je eigen geluk te realiseren in authentieke verbinding met anderen.


Marc Birdman de grootse boodschapper voor transformatie en 🙏

  • Raakt je aan in je kern

  • Maakt oude patronen zichtbaar

  • Nodigt uit om te ontwikkelen met een gevoel van meer bewustzijn 🙏

Marco

Birdman was een reis naar zelfontdekking. De begeleiders wisten een veilige ruimte te creëren voor persoonlijke ontwikkeling. De oefeningen zijn dusdanig effectief en confronterend, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg in mijn eigen potentieel. De groepsdynamiek was verrijkend, het was inspirerend om te zien hoe iedereen in de groep zich ontplooide. Deze 2-daagse is een must voor iedereen die ernaar streeft om een betere versie van zichzelf te worden.


Nicky

Birdman was voor mij een inzichtgevende reis van twee dagen waarin ik mij bewuster ben geworden hoe ik contact met mijzelf maak en de ander. De vogels waren hierin onverbiddelijk, helder 😁 en zonder oordeel. Dit in combinatie met een groep mannen als spiegel onder begeleiding van Peter en Fares heeft mij geleerd om mijn lijf meer in te zetten in contact. Dit pas ik direct toe en is mijn inziens onmisbaar als je met mensen werkt!


Paul

Birdman brengt je in een sneltreinvaart naar de kern waar het 'omdraait'. Zelf bewust Zijn. Je krijgt de handvatten om hier steeds scherper in te worden en je patronen haarfijn bloot te leggen. Met als mede trainers, de vogels die je onverbiddelijk van feedback voorzien. Twee geweldige dagen met mannen op levensreis.


Bert

Birdman heeft me wakker geschud en weer dichter bij mezelf gebracht! Een aanrader!!


Geert-Jan

Birdman: op een bijzondere manier inzicht gevend in jezelf, maar ook confronterend.


Peter

Birdman heeft mijn ratio het bewijs gegeven dat er meer is dan ratio en gevoel. Er is ook een energieveld en dat energieveld is van invloed op je eigen welbevinden, gezondheid en in het effect van je acties in de wereld.

Door contact te hebben met mezelf in interactie met anderen krijgt dat energieveld kracht en kun je dingen beter in beweging zetten. De roofvogels kunnen deze energie ervaren en zij geven feilloos feedback of ik in al dan niet in contact ben met mezelf en wat mijn echte intenties zijn. Ze zijn niet onder de indruk van bewegingen of geluid en reageren alleen op de energie.

Hierdoor heb ik ervaring kunnen opdoen in wanneer ik wel en niet die energie uitstraal. Door te voelen wanneer het al dan niet lukt leerde ik beter onderscheid te maken. Ik heb jarenlang mensen horen vertellen over energie en chakra’s en ik voelde dat zelf nooit. Ik stond er wel voor open, maar begon na al die tijd soms te denken dat “de keizers die dat verkondigde misschien geen kleren aanhadden”. De vogels lieten me onomstotelijk zien dat het dus wel bestaat. Ik weet nu wat het effect op mijn ademhaling, hart en gezondheid is.

Met het besef dat dit “slechts” het begin is van een belangrijke reis ben ik de training uitgestapt. Het is nu aan mij om dit te gaan oefenen, want een sport leer je ook niet in één les. De motivatie om dit te gaan doen is er, want ik heb gevoeld wat het me kost als ik het niet doe en wat het me oplevert als ik het wel doe.


Geinteresseerd in de volgende Birdman?

Data: 19 en 20 april 2024

Locatie: de Schaapskooi in Soest

Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur

€ 995 inclusief BTW, koffie, thee en lunchOf stuur een bericht

83 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

BIRDMAN

Comments


Wil je graag op de hoogte blijven?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, en ontvang onze blog updates.

Hartelijk dank voor je aanmelding!

bottom of page