top of page

Man To Be - door vrouwenogenIn mijn werk krijg ik veel mannen doorverwezen door vrouwen, die bij mij het mannenwerk komen doen. Dat varieert van echtgenotes, vriendinnen, collega's tot coaches van mannen. Daar ben ik blij mee. Eén van die coaches is Carin van Oekel. Ik vroeg haar laatst wat maakt nou dat je de mannen in jouw praktijk doorverwijst naar mij. Haar antwoord was:


"Als mannelijke cliënten bij mij komen met een vraag, dan loop ik graag een stuk me ze mee; ik leg mijn pad als het ware naast dat van hun. En daarin wordt ook zichtbaar dat ik maar tot op een bepaalde hoogte kan meereizen. Want hoewel de mannenenergie 'daadkracht' mij niet vreemd is, ben ik een vrouw. Als ik niet meer dienend kan zijn aan het proces van de mannen, dan is Peter een man aan wie ik graag doorverwijs. Soms is er 'iets' nodig om mannen te helpen uit het getut te komen en om ze in hun kracht te zetten, te laten voelen dat ze leider zijn van hun eigen proces (en dat ze daarin ook de vrouw hebben te eren). Dat ze ja leren zeggen tegen hun macht, hun kracht, de taak die er voor ze is en dat ze daarin ook kwetsbaarheid kunnen voelen en durven toelaten. Peter is dé juiste persoon om mannen hierin op weg te helpen. Dus daarom.....! :)"


https://www.linkedin.com/in/carinvanoekel/


Dank je wel Carin voor al je verwijzingen!


108 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Wil je graag op de hoogte blijven?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, en ontvang onze blog updates.

Hartelijk dank voor je aanmelding!

bottom of page