Hé leuke man!In deze driedaagse workshop wordt jouw mannenkracht voelbaar. Je leert hoe je om kunt gaan met oude belemmerende patronen en hoe je nieuwe wegen in kunt slaan. Je wordt je bewust waar jij jouw aandacht op moet richten om het roer van je eigen leven in handen te nemen.


De ontwikkeling van jongen naar man kent vele wegen. Waar heb je last van, waar loop je tegen aan in je leven? Wat zoek jij om jezelf te zijn? Wat heb jij nodig? Ken je dat, dat je je te veel aanpast, terwijl je van binnen weet dat het niet goed voor je is? Hoe kun je jouw plek innemen als man, partner, zoon, vader, collega, leider, vriend, broer?


Deze workshop is ontstaan uit mijn eigen ontwikkeling in man-zijn. Het is bedoeld om jou inzicht te geven en sneller toegang te verschaffen tot een effectievere aanpak. Ik bied je een veilige omgeving om jezelf te doorgronden in een groep mannen. Het bijzondere daarvan is dat er veel herkenning is en dat je niet alleen in bent in jouw zoektocht. Kracht én kwetsbaarheid gaan hand in hand met een dosis humor.


De werkwijze is een unieke combinatie van opdrachten, uitwisselingen en een persoonlijke

aanpak. Je krijgt zicht op hoe jouw aangepast gedrag van ‘ooit’ het ‘hier en nu’ bepaalt. Deze reacties van aanpassing dienden ooit als bescherming tegen afwijzing. Nu kunnen ze je

belemmeren in het volgen van je eigen behoeften en gevoel. Je gaat zien hoe je in een vicieuze cirkel terecht komt en hoe je deze kunt doorbreken. Je leert tijdig voorkomen dat het energie kost en je uitput. Een onmisbare tool voor de rest van je leven met je hart als kompas.


Data: 8, 9 en 10 april 2020 en 27, 28 en 29 mei 2020

Locatie: Zandstraat 44 in Opijnen

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur

Investering: € 800,- inclusief Btw, koffie, thee en lunch


Voor meer informatie, kijk op de pagina Man to be, of neem contact op via mail info@heartbasedleadership.nl of bel 06-25023819.165 keer bekeken

Wil je graag op de hoogte blijven?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, en ontvang onze blog updates.

logo_e300d8f50e95683645ff1062d961685b_2x

Website categorieën

Contactgegevens

Heart Based Leadership

IJskelderlaan 1

3941 HS Doorn

Social media

06-25023819